Till salu

REVISTA

Underbart svenskfött sto med bra rastyp och härliga rörelser. Hon har väldigt fin ridbarhet och är superambitiös att jobba med. Energisk och mycket lyhörd så hon är ingen nybörjarhäst. Fullt frisk och försäkrad. Bra pris då snabb affär önskas.

Pris 65.000:-

MI JOYA

Supersnäll och supersöt liten tjej med otroligt temperament! Joya är fyra år gammal, inriden i höstas och riden i skog & mark i vinter. Hon är helt trygg att rida och otroligt enkel i all hantering. Hon är svenskfödd, pappan "andalusier" och mamman lusitano - så en iberisk häst alltså. Hon mäter 153-154 cm (Robert som rider är 185 cm lång) och växer lite till på både bredd & höjd. En härlig häst som skulle vara utmärkt tex till WE, akademiskt, eller en allround hobbyhäst helt enkelt! En enkel häst att äga och älska!

Hon står nu på Ugglarps Gård i Skåne för utbildning & försäljning. Varmt välkommen att träffa denna sockersöta häst!

Pris 50.000:-

CELESTE NG

PRE-sto född 2016 e. Tanteo MAC u. Plancha. Skimmel, reslig och välbyggd. Mäter idag drygt 160 cm. Trevliga rörelser och ett otroligt socialt, nyfiket och lugnt temperament.
Celeste är ett sto för den rasintresserade dressyrryttaren. Hon blir en utmärkt dressyrhäst och med sin fina typ och storlek även mycket väl lämpad för avel. Hon är röntgad (ben) i september 2018, utan anmärkningar!
Hon står nu hos oss för inridning och sköter sej otroligt väl!

PRIS 90.000:-

Njura Gård har även egen sida Facebook där det finns mera information och stuteriet och hästarna!